Een Handleiding om Avast Gratis antivirus uit te Schakelen?

In de wereld vol hackers en fraudeurs is de beveiliging van uw computer van het grootste belang. Avast is een van de perfecte antivirusprogramma's die een cruciale rol spelen bij de bescherming van uw computer. Het speelt een prominente rol in de privé-firewallbescherming van uw vensters. Het is een van de complete en uitgebreide beveiligingsmaatregelen waarmee het systeem de schadelijke bedreigingen voor uw pc kan detecteren en verwijderen.


Maar er kunnen zich gevallen voordoen waarin de antivirusapplicatie de werking van andere cruciale applicaties zoals stuurprogramma's en soortgelijke belangrijke applicaties kan verstoren. Om een ​​soepele werking te garanderen, zullen we de ondersteuning van Avast Helpdesk Nederland nemen om deze uit te schakelen via de avast –uninstall-hulpprogramma-app zoals hieronder beschreven:

• Krijg eerst toegang tot de vensters als gebruiker en zorg er ook voor dat er geen antivirussoftware op de pc draait.

• Ga verder door op de avast uninstall utility-knop te klikken en bewaar deze standaard in de downloadmap.

• Tik vervolgens op het gedownloade bestand en kies de optie om als administrator uit te voeren in de menulijst.

• Als u om toestemming wordt gevraagd via het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer. Tik op ja of ga door in de oudere Windows-versie.

• Klik op Ja, terwijl het dialoogvenster Avast Anti-Virus Clear u vraagt ​​om de vensters opnieuw op te starten in de veilige modus.

• Kies in de veilige modus de locatie van het avast-programmabestand. In de meeste gevallen wordt de installatiebestemming standaard automatisch geselecteerd.

• Ga door met het selecteren van de producteditie die u wilt verwijderen en tik op de knop Verwijderen.

• Wacht even. De hulpprogramma-software verwijdert het antivirusbestand van de pc.

• Tik tenslotte, zodra het bevestigingsvenster verschijnt, op de optie computer opnieuw opstarten om het installatieproces te voltooien.

Zodra de pc opnieuw is opgestart, wordt het antivirusprogramma volledig van het systeem verwijderd. Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met de avast-helpdesk. De toegewijde specialisten zijn verantwoordelijk en pakken de problemen rustig aan. Ze bieden de snelste service en snelle reactie op de oproepen. De technici hebben jarenlange ervaring en lossen zelfs de meest complexe problemen in de kortst mogelijke tijd op. Verspil dus geen kostbare tijd aan betaalbare en betrouwbare services. Je kunt ze bereiken via een oproep, livechat of e-mails.

Comments

Popular posts from this blog

HOE BESTANDEN NAAR DE VIRUSBORST VERPLAATSEN MET AVAST-BEVEILIGINGSSOFTWARE?

HOE PC-STUURPROGRAMMA'S SCANNEN EN BIJWERKEN MET AVAST DRIVER UPDATER?

Telefoonnummer van Avast: activeringsproblemen in Avast!