DIRECTE GIDS VOOR HET OPLOSSEN VAN EEN GEBROKEN PAKKETFOUT OP AVAST

 

Avast is een van de beste en superieure antivirustoepassingen ter wereld waarmee we op internet kunnen surfen zonder ons zorgen te hoeven maken over virus- en malwareaanvallen. We kunnen nu vreedzaam verschillende sites bezoeken, afbeeldingen, video's en bestanden downloaden zonder ons zorgen te hoeven maken over de inbreuk op de beveiliging van onze computers. Avast is een van de meest gevraagde applicaties die ons leven zo veel gemakkelijker hebben gemaakt en daarom installeren mensen van over de hele wereld Avast regelmatig op hun computers. Als u een nieuwe Avast-abonnee bent die onlangs het Avast-abonnement heeft gekocht, maar de Avast-toepassing niet op uw computer kunt installeren, is dit het juiste artikel voor u. Hier in dit artikel bieden we u methoden voor probleemoplossing die u kunt gebruiken als u het foutbericht "Pakket defect" ziet tijdens het installatieproces van Avast.


Onze Avast-agenten bieden de beste methoden voor probleemoplossing voor alle Avast-gerelateerde problemen. Bel ons Avast KlantenserviceNummer als u hulp nodig heeft bij uw Avast-product.


Als u hulp nodig heeft om het foutbericht "Pakket defect" op te lossen, volgt u de onderstaande stappen.


STAPPEN OM EEN GEBROKEN PAKKETFOUT OP AVAST OP TE LOSSEN


1. Zorg er allereerst voor dat het installatieprogramma van het Avast-pakket niet beschadigd of defect is en controleer de integriteit van het installatiebestand dat u hebt gedownload:

2. Open de map waarin het installatiepakket van Avast is opgeslagen. De installatiebestanden krijgen de naam avast _ (...) _ setup _ (...). Exe.

3. Afhankelijk van het type Avast-product dat u hebt gedownload, heeft uw productnaam de indeling avast_premium_security_setup_offline.exe of avast_premium_security_setup_online.exe.

4. Ga hier met de muis naar avast _ (...) _ setup _ (...). Exe, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer EIGENSCHAPPEN.

5. Selecteer nu de kleur DIGITAL SIGNATURE en zorg ervoor dat u 1 of 2 digitale handtekeningen ziet voor AVAST Software s.r.o.

6. Klik op Digitale handtekeningen, selecteer DETAILS en volg een van de onderstaande stappen als de digitale handtekening ontbreekt of niet geldig is.

een. Verwijder het installatiepakket van Avast uit de gedownloade map en de prullenbak.

b. Bezoek nu de officiële website van Avast, blader door de Avast-producten en zoek uw Avast-software.

c. Download nu de antivirussoftware van Avast naar een gemakkelijk te onthouden locatie en volg de stappen op het scherm om het product te installeren.


Als u hulp nodig heeft bij andere Avast-foutmeldingen of -codes, neem dan contact op met het Bellen Avast-nummer om contact op te nemen met onze goed opgeleide en ervaren technische agenten van Avast. Onze Avast-vertegenwoordigers gebruiken de beste probleemoplossende technieken om al uw vragen binnen het gegeven tijdsbestek op te lossen en de meest effectieve oplossingen te bieden die er zijn, dus maak gebruik van een van onze klantenondersteuningskanalen en laat uw zorgen achter u.

Comments

Popular posts from this blog

HOE BESTANDEN NAAR DE VIRUSBORST VERPLAATSEN MET AVAST-BEVEILIGINGSSOFTWARE?

HOE PC-STUURPROGRAMMA'S SCANNEN EN BIJWERKEN MET AVAST DRIVER UPDATER?

Telefoonnummer van Avast: activeringsproblemen in Avast!