HANDLEIDING OM UW AVAST-ANTIVIRUS TIJDELIJK UIT TE SCHAKELEN OP WINDOWS-PC

 

Avast is een van de wereldberoemde makers van antivirussoftware waarmee gebruikers hun Windows-, Mac-, iOS- en Android-apparaten tegen het virus kunnen beveiligen. U kunt altijd beschermd blijven tegen zelfs de meest beruchte en risicovolle virussen, malware, ransomware en andere kwaadaardige bedreigingen. Hoewel Avast verschillende nuttige tools en functies heeft, zijn er momenten waarop Avast uw dagelijkse taken kan verstoren, zoals het installeren van applicaties of het uitvoeren ervan op uw apparaat. Soms kunnen bij Avast geregistreerde gebruikers problemen ondervinden bij het gebruik van Avast-software op hun apparaat, aangezien Avast de neiging heeft om bepaalde typen programma's of toepassingen te blokkeren. Als uw Avast-software uw dagelijkse activiteiten verstoort en u bepaalde apps of software niet kunt installeren, verwijderen of laden, moet u Avast mogelijk tijdelijk uitschakelen en de taken doorlopen.

 

Als u de Avast-software al had uitgeschakeld maar nu problemen ondervindt bij het inschakelen, dan is het Bellen Avast-nummer voor hulp.

 

Volg de onderstaande stappen in dit artikel om uw Avast-antivirus snel tijdelijk op uw apparaat uit te schakelen.

 

STAPPEN OM UW AVAST-ANTIVIRUS TIJDELIJK UIT TE SCHAKELEN OP WINDOWS-PC

 

1. Ga op uw Windows-pc met de muis naar de taakbalk onderaan en zoek het AVAST-pictogram aan de rechterkant.

2. Klik op het pictogram PIJL OMHOOG OMHOOG om te zien welke apps op de achtergrond worden uitgevoerd.

3. Zodra u het oranje Avast-pictogram heeft gevonden, gaat u er met de muis over en klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram.

4. Kies de optie AVAST SHIELD CONTROLS in het vervolgkeuzemenu door ernaar te wijzen.

5. Zodra het submenu is geopend, selecteert u de gewenste tijd tot wanneer u Avast wilt uitschakelen.

6. Wanneer het venster waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u Avast wilt uitschakelen, wordt geopend, klikt u op JA om te bevestigen.

7. Als u zeker wilt weten dat Avast is uitgeschakeld, opent u Avast om het bericht ALLE SCHILDEN ZIJN UIT te zien.

 

We hopen dat u Avast Antivirus gemakkelijk volledig kunt uitschakelen door de bovenstaande stappen uit te voeren. Neem contact met ons op als u enkele van zijn schilden binnen een mum van tijd wilt uitschakelen. Als u meer informatie nodig heeft over een Avast-product, bel ons dan op ons Avast Klantenservice Nummer en maak direct contact met de meest gewilde Avast-agenten. We werken de klok rond om u snelle en gemakkelijke oplossingen te bieden voor al uw Avast-gerelateerde problemen.

Comments

Popular posts from this blog

HOE BESTANDEN NAAR DE VIRUSBORST VERPLAATSEN MET AVAST-BEVEILIGINGSSOFTWARE?

HOE PC-STUURPROGRAMMA'S SCANNEN EN BIJWERKEN MET AVAST DRIVER UPDATER?

Telefoonnummer van Avast: activeringsproblemen in Avast!