HOE BESTANDEN NAAR DE VIRUSBORST VERPLAATSEN MET AVAST-BEVEILIGINGSSOFTWARE?

Avast-beveiliging biedt de beste beveiligingssoftware op Mac en voorziet u van verschillende handige tools die uw apparaat verder kunnen beschermen tegen virussen en malware. U kunt eenvoudig op virussen scannen en ze probleemloos van uw apparaat verwijderen. Wanneer Avast schadelijke items detecteert, worden deze van uw apparaat verwijderd of verplaatst naar de map met virussen, waar de bestanden en mappen van uw apparaat worden uitgesloten. De viruskluis is een volledig geïsoleerde locatie die is gemaakt om alle potentieel gevaarlijke bestanden op te slaan voordat u actie kunt ondernemen. Wanneer een bestand of map naar de viruskist van Avast Security wordt verplaatst, kan het niet langer worden uitgevoerd of toegang krijgen tot de gegevens op uw systeem. Daarom voorkomt de kist dat het schadelijke item de gegevens op uw Mac-apparaat verder infecteert of beschadigt.

 

Soms verplaatst Avast potentieel gevaarlijke bestanden automatisch naar de viruskluis, terwijl u soms om veiligheidsredenen handmatig bestanden naar de viruskluis kunt verplaatsen. Raadpleeg dit artikel van Avast Klantenservice Nederland als u bepaalde bestanden of mappen handmatig naar de Avast Security Virus-kist wilt verplaatsen en volg nu de onderstaande stappen.

 

STAPPEN OM BESTANDEN NAAR DE VIRUSBORST TE VERPLAATSEN MET AVAST-BEVEILIGINGSSOFTWARE

 

1. Open de Avast Security-software op uw Mac-apparaat vanuit de app-map.

2. Klik nu op het vak VIRUS CHEST in het Avast-scherm.

3. Klik vervolgens op de knop BESTANDEN TOEVOEGEN bovenaan het Virus Chest-scherm.

4. Blader door uw Mac-apparaat en zoek de map of het bestand dat u naar Virus Chest wilt verplaatsen.

5. Selecteer het bestand of de map door te klikken en klik vervolgens onderaan op de blauwe knop OPENEN.

6. Het geselecteerde bestand wordt onmiddellijk toegevoegd aan de kist van Avast Security Virus.

 

U kunt ook de bestanden verplaatsen die aan Virus Chest zijn toegevoegd, contact opnemen met Avast-agenten door ons Avast Klantenservice-telefoonnummer te bellen en gedetailleerde stappen krijgen om precies hetzelfde te doen. We bieden snelle en gemakkelijke oplossingen voor alle Avast-vragen door een methodische aanpak te gebruiken. We hebben u gedekt, krijg de hulp die u nodig heeft door ons nu te bellen, e-mailen of te chatten.


Comments

Popular posts from this blog

HOE PC-STUURPROGRAMMA'S SCANNEN EN BIJWERKEN MET AVAST DRIVER UPDATER?

Telefoonnummer van Avast: activeringsproblemen in Avast!