HOE PC-STUURPROGRAMMA'S SCANNEN EN BIJWERKEN MET AVAST DRIVER UPDATER?

 

Avast Driver Updater is uitstekende software waarmee u alle geïnstalleerde stuurprogramma's op uw pc kunt bijwerken en waarmee u problemen op uw pc onmiddellijk kunt verminderen. De Avast Driver Updater biedt u verschillende tools en functies die u geweldige hulp bieden en probleemloos scannen op kapotte hardware op uw pc.

 

Er zijn verschillende functies aanwezig in de Avast Driver Updater. Neem contact op met het telefoonnummer van Avast als u hulp nodig heeft bij een van deze functies.

 

Als u onlangs de Avast Driver Updater hebt geïnstalleerd, volgt u de onderstaande stappen om uw pc-stuurprogramma's nu te scannen en bij te werken.

 

STAPPEN OM UW PC-STUURPROGRAMMA'S TE SCANNEN EN BIJ TE WERKEN MET DE AVAST-DRIVER-UPDATER

 

1. Start de Avast Driver Updater op uw bureaublad door te dubbelklikken op het pictogram op de startpagina.

2. Zodra de app is gestart, klikt u op de link OPNIEUW SCANNEN onder de kop Uw stuurprogramma is bijgewerkt.

3. Avast begint met het scannen van de stuurprogramma's op uw pc en wacht tot het scannen is voltooid.

4. U kunt de voortgang van de scan op het scherm zien in percentage.

5. Zodra de scan is voltooid, ziet u de lijst met stuurprogramma's die op uw pc zijn geïnstalleerd en die verouderd zijn.

6. Kies UPDATE ALL om de volledige lijst met verouderde stuurprogramma's bij te werken.

7. Als u alleen geselecteerde stuurprogramma's handmatig wilt bijwerken, vink dan de stuurprogramma's uit die u niet wilt bijwerken en klik vervolgens op de knop GESELECTEERDE BIJWERKEN.

8. Zorg ervoor dat u bent verbonden met een stabiele en goede internetverbinding, zodat Avast uw stuurprogramma's kan bijwerken.

9. Wacht tot Avast alle geselecteerde stuurprogramma's heeft bijgewerkt. Zorg ervoor dat u de app of pc tijdens het proces niet sluit.

10. Als het bijwerken van een van de stuurprogramma's niet is gelukt, gaat u verder met het bijwerken van de rest van de stuurprogramma's.

11. Klik nu op de knop GEREED om het updateproces te voltooien en HERSTART uw pc als daarom wordt gevraagd.

12. Uw stuurprogramma's worden bijgewerkt naar de nieuwste versie.

 

U kunt de afzonderlijke stuurprogramma's op uw pc ook beheren met de toepassing Avast Driver Updater. Als u hulp nodig heeft bij het beheren van individuele stuurprogramma's of hulp nodig heeft bij een andere functie van Avast Driver Updater, neem dan nu een Bellen Avast-nummer.

Comments

Popular posts from this blog

HOE BESTANDEN NAAR DE VIRUSBORST VERPLAATSEN MET AVAST-BEVEILIGINGSSOFTWARE?

Telefoonnummer van Avast: activeringsproblemen in Avast!